De Lenovo Yoga A940 all-in-one-designer-desktop

438

All-in-one-desktops bestaan vaak uit twee smaken. Enerzijds budgetmachines voor beginnende gebruikers, anderzijds monstermachines met stijl en flexibiliteit. De Lenovo Yoga A940 all-in-one-designer-desktop valt onder de laatste categorie. Met een vanaf-prijs van €2.999,- beschik je over een top-of-the-line machine die speciaal ontwikkeld is voor de echte designer.

Advertentie
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
All-in-one-desktop: Lenovo Yoga A940
All-in-one-desktop: Lenovo Yoga A940

Een beeldscherm voor de echte designer

De Lenovo Yoga A940 all-in-one-designer-desktop valt ten eerste op door het IPS-aanraakscherm van 27 inch met een resolutie van maximaal 4K en 100% Adobe RGB. Met het ingebouwde scharnier kun je het scherm kantelen naar een 25-graden-teken-modus. Dit is ideaal voor grafisch designers die met een digitale pen willen tekenen of schrijven. De speciale negeertechnologie zorgt ervoor dat je je hand gewoon op het scherm kunt laten rusten.

 All-in-one-desktop: Lenovo Yoga A940
All-in-one-desktop: Lenovo Yoga A940

Foto en video bewerken

Met de draaiknop aan de zijkant van het scherm kun je schuiven, kalibreren en ook minuscule correcties aanbrengen in je werk. Ook is het mogelijk om de draaiknop aan de andere kant van het scherm te plaatsen. Verder kun je instellingen en functies toewijzen in zowel Adobe Illustrator, Photoshop als Lightroom. Bij aankoop krijg je een gratis proefversie van Adobe Photoshop en Lightroom cadeau. Echt gul kun je dit niet noemen als je weet dat een abonnement rond de €12,- per maand kost. Ook kun je je afvragen of iemand zonder Adobe ervaring überhaupt dit scherm gaat kopen.

Geluid

Door middel van het Dolby Atmos-luidsprekersysteem beschik je over optimaal geluid. Daarnaast is onder het beeldscherm ook een tweede set speakers ingebouwd. Deze zijn bedoeld voor optimaal geluid voor momenten dat het beeldscherm is gekanteld in de schetsmodus.

All-in-one-desktop: Lenovo Yoga A940
All-in-one-desktop: Lenovo Yoga A940

Configuratie

De computer is uitgevoerd met een eersteklas Intel Core processor van de 9e generatie. Daarnaast beschikt de Lenovo Yoga A940 all-in-one-designer-desktop over maximaal 32 GB geheugen en een opslagcapaciteit van 1 of 2 TB (SSD of HDD). De AMD Radeon RX560 is verantwoordelijk voor de ultieme beeldkwaliteit en de zes processorkernen zorgen voor een intelligente en ultra snelle werking. Wat verder opvalt is de (optionele) IR-camera voor handsfree aanmelden met je gezicht als wachtwoord. Als je van je beeldscherm wegloopt zal het scherm vervagen en donkerder worden.

Poorten en sleuven

De Yoga 940 is voorzien van alle gangbare poorten:

  1. Intel Thunderbolt
  2. USB 3.1
  3. 3-in-1 kaartlezer
  4. Audio-aansluiting
  5. Aan/uitknop
  6. HDMI in-/uitschakelaar
  7. Stroomingang
  8. RJ45
  9. HDMI
  10. 4x USB 3.0

Kopen?

Wil je meer weten? Check dan onderstaand filmpje of ga naar de website van lenovo.

Meer interesse in een echte gamerslaptop? Check dan ons artikel over de Razer Blade Stealth 15