Fit blijven tijdens de coronacrisis

557
Thuis trainen en fit door de corona crisis heen

De coronacrisis raakt ons allemaal. We zitten veel binnen en kunnen niet meer naar de sportschool zoals we dat gewend zijn. Hoe voorkom je dat het harde werk in de sportschool van deze winter allemaal teniet gedaan wordt? Zorg jij dat je fit blijft tijdens deze crisis? Met deze suspension trainer ben jij straks superfit zonder een bezoek aan de gym gebracht te hebben!

Advertentie
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De TRX suspension trainer

Met een TRX suspension trainer kun je bijna elke spiergroep trainen, thuis, in het bos of in de speeltuin. Hij is makkelijk op te bergen in het bijgeleverde tasje en daarom moeiteloos naar elke locatie mee te nemen. Handig ook voor wanneer je bijvoorbeeld eens op vakantie gaat!

Bevestig de TRX thuis aan de bovenkant van de deurpost door gebruik te maken van het zachte meegeleverde blokje. Bevestig deze aan de kant waar de deur naartoe open gaat en doe de oefeningen aan de andere kant van de deur, in de huiskamer bijvoorbeeld.

Wanneer je het bovengenoemde verlengstukje loskoppelt kun je gebruik maken van de karabijn haak en de TRX on een boomtak bevestigen of aan een apparaat in de speeltuin. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd wel een goede locatie om te TRX te gebruiken, zowel binnen als buiten.

Je kunt de oefeningen zo zwaar maken als je zelf wilt door de touwen langer of kort te maken. Langere touwen zorgen voor een zwaardere oefening, kortere touwen maken de oefeningen lichter.

Er zijn natuurlijk nog veel meer suspension trainers beschikbaar wanneer je merkt dat je bepaalde spiergroepen extra aandacht wil geven. Bekijk ze hier allemaal.