Hoe houd je je kapsel in model tijdens de coronacrisis?

409

De kappers zijn dicht, ons haar groeit door. Voor diegenen die net voor de lockdown naar de kapper geweest zijn is de nood nog niet zo hoog, maar wanneer je half maart precies op het punt stond naar de kapper te gaan wél! Hoe lang blijf jij nog afwachten tot je zelf aan de slag gaat om de ragebol bij te werken? De tondeuses zijn niet aan te slepen overal, maar bij hier hebben ze nog goede betaalbare tondeuses. De ervaring van de schrijver is dat je voor €50 een prima exemplaar hebt!

Advertentie
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Zelf doen, dat kan je best!

Het is een flinke stap, zelf aan de slag gaan met een tondeuse. De ervaring van de schrijver van dit artikel is echter dat je dat prima zelf kunt met een goede tondeuse. Wanneer je een tondeuse koopt krijg je daar verschillende opzetstukjes bij. De langere voor bovenop en de kortere voor de zijkanten. Begin met een lang opzetstukje en kijk wat er gebeurt. Zo pak je steeds een iets korter opzetstukje tot je tevreden bent. Voor de achterkant vraag je je partner of een vriend even om te helpen.

Let op, voor heren is de tondeuse een goede oplossing, voor vrouwen wellicht wat minder 😉

Niemand die het ziet als het mis gaat

Mocht het nou écht faliekant mislukken, treur dan niet want er is helemaal niemand die het zal zien. Tegen de tijd dat we weer naar naar feesten en verjaardagen mogen is de schade vast en zeker weer bijgetrokken! Aan de andere kant, wellicht ontdek je een verborgen talent en doe je het in het vervolg altijd zelf! Hoe dan ook, bekijk onderstaande video eens wellicht durf jij het dan ook aan om zelf aan de slag te gaan!