Netflix bedienen als een baas met dit draadloze mini toetsenbord

137

Met dit draadloze Mini Toetsenbord bestuur je al jouw apparaten in huis en heb je volledige controle vanuit de palm van je hand. Bestuur al je apparaten, zoals PC, TV box, Smart TV, Smartphone, Spelcomputer, Xbox, Multi Media of Notebook eenvoudig vanuit je luie stoel. Mail, chat, speel en bedien zonder nog gebruik te hoeven maken van onhandige afstandsbedieningen en controllers.

Advertentie
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Eenvoudig al je apparaten in huis bedienen

Omdat het werkt als een gewoon toetsenbord is het niet langer priegelen op de normale afstandsbediening. Zo zoek je bijvoorbeeld eenvoudig naar filmpjes, muziek of surf gewoon op internet vanaf je bank, je bed of van welke plek dan ook in huis. De mini toetsenborden zijn uitgevoerd met een mousepad maar met de extra USB-poort kun je als je dat handiger vindt eenvoudig een (draadloze) muis aansluiten.

Het mini toetsenbord werkt heel simpel. Plaats de usb-connector in het apparaat dat je wilt bedienen, zet het toetsenbord aan en de apparaten zijn direct verbonden. Je bent eindelijk verlost van al die lastige en vaak te korte kabels.

De meeste mini toetsenborden wegen tussen de 100 en 200 gram en hebben een gemiddeld bereik van 10 meter. De mini toetsenborden zijn uitgevoerd met een accu die je met de bijgeleverde oplader eenvoudig op kunt laden.

Door de luxe uitstraling heb je ook nog een leuke gadget in huis. En hoewel je het zo gek kunt maken als je zelf wilt, hoef je het voor de prijs niet te laten. Vanaf ongeveer €10,- heb je al een volledig functioneel model van prima kwaliteit.

Ben je benieuwd naar deze handige mini toetsenborden? Check dan snel het volledige aanbod en kies een mooie uit.